Penders 
Voetbalacademie

Voetbaldagen

Deel je Robs passie voor voetbal? En is het je droom later profvoetballer te worden? Waarom wachten? Middels de voetbaldagen van de Penders Voetbalacademie laten we je ervaren hoe het is om als een professionele voetballer de dag door te brengen. 

Profvoetballers trainen meerdere keren op een dag, dus je moet fysiek flink aan de slag. Gezond eten is ook heel belangrijk en onderdeel van het leven als prof, dus eten en drinken is natuurlijk inclusief op deze dagen. Om toch voor de nodige ontspanning te zorgen zullen er ook, net als bij de profs, videopresentaties worden gegeven in de bioscoop van het stadion!

Dit alles onder leiding en begeleiding van Rob Penders, maar met ondersteuning van ervaren trainers. Aarzel dus ook niet om Rob tijdens deze dagen alles te vragen wat je altijd al wilde weten over hoe het is als profvoetballer of als coach betaald voetbal, dit is je kans!

GEANNULEERD!!!
Carnavalsvakantie 15, 16 en 17 februari 2021

Helaas hebben we in verband met aangescherpte Coronamaatregelen door de gemeente inzake sportactiviteiten voor jeugd de voetbaldagen in de Carnavalsvakantie moeten annuleren.

Uitleg%20corona%20maatregelen%20Sport%20en%20bewegen%20voor%20de%20jeugd.pdf

We hopen jullie natuurlijk te mogen verwelkomen in de meivakantie!

Meidendag 29 december

De eerste meidendag in de regio is een feit! Fanatieke voetbalmeiden hebben zich de hele dag uit de naad gewerkt om bij te leren op voetbaltechnisch gebied en natuurlijk ook plezier te maken met elkaar. Bedankt meiden voor jullie deelname!Tweedaagse 21 en 22 december

Wat een geweldige twee dagen hebben we gehad! Alle deelnemers hebben keihard gewerkt en hebben naast veel leerzame momenten ook vooral veel plezier gehad met elkaar. Bedank allemaal!


Daarnaast is het natuurlijk altijd mogelijk te trainen bij de Penders Voetbalacademie, zie ook:  Voetbalschool


 
E-mailen
Map
Info